Кульбаба краще будь-яких медичних препаратів!
Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунку ...
Кульбаба була популярною рослиною протягом тисячоліть, і її цілющі властивості використовувались при лікуванні різних захворювань і станів здоров'я.
Вона очищає печінку, стимулює вироблення жовчі, регулює рівень холестерину в крові, лікує алергії, і надає велику допомогу вагітним жінкам і жінкам в період менопаузи.
Найкраще, зібрати її на початку весни, в квітні, в місцях, які не дуже забруднені. Стебло є найбільш корисною частиною, бо вона лікує діабет, очищає кров, регулює обмін речовин, і лікує проблеми зі шлунком.
Її листя багаті вітамінами і можуть використовуватись в салатах та інших стравах, щоб допомогти вам скинути вагу і отримати необхідні поживні речовини.
Квіти кульбаби використовуються в приготуванні сиропу, який очищає кров, покращує травлення, знімає кашель.
Корінь кульбаби: Боротьба з раком і різні інші проблеми зі здоров'ям.
Ви повинні очистити коріння, розрізати їх, і залишити сушитися на свіжому повітрі протягом 15 днів. Після цього ви повинні зберігати їх в банці в темному, прохолодному місці.
Коріння є надзвичайно корисними для печінки, жовчного міхура, нирок, лімфи, а також ним ефективно лікують запори, вугровий висип, гепатит, ревматизм, цистити, пухлини і рак.
Він особливо ефективний і корисний при жіночих хворобах та проблемах, пов'язаних з годуванням грудьми.
Рецепт сиропу:
Складові:
• 400 жовтих квітів кульбаби
• 4 нарізаних лимона
• 4 нарізаних апельсина
• 3 літри води
Інструкції:
Додайте інгредієнти в воду і залиште їх на 24 години.
Потім додайте 2 склянки цукру і варіть протягом півхвилини.
Коли суміш стає густою, зніміть з вогню і вилийте в стерилізовані банки. Використовуйте засіб для лікування звичайних простудних захворювань, кашлю та бронхіту.
Рецепт чаю.
Чай з кульбаби готується з висушеного, дрібно нарізаного, подрібненого і змішаного листя кульбаби. Візьміть половину чайної ложки суміші і додайте в склянку з водою, щоб приготувати чай.