MENU

 
 
 

Кульбаба краще будь-яких медичних препаратів!

Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунку ...

 

Кульбаба була популярною рослиною протягом тисячоліть, і її цілющі властивості використовувались при лікуванні різних захворювань і станів здоров'я.

 

Вона очищає печінку, стимулює вироблення жовчі, регулює рівень холестерину в крові, лікує алергії, і надає велику допомогу вагітним жінкам і жінкам в період менопаузи.

 

Найкраще, зібрати її на початку весни, в квітні, в місцях, які не дуже забруднені. Стебло є найбільш корисною частиною, бо вона лікує діабет, очищає кров, регулює обмін речовин, і лікує проблеми зі шлунком.

 

Її листя багаті вітамінами і можуть використовуватись в салатах та інших стравах, щоб допомогти вам скинути вагу і отримати необхідні поживні речовини.

 

Квіти кульбаби використовуються в приготуванні сиропу, який очищає кров, покращує травлення, знімає кашель.

 

Корінь кульбаби: Боротьба з раком і різні інші проблеми зі здоров'ям.

Ви повинні очистити коріння, розрізати їх, і залишити сушитися на свіжому повітрі протягом 15 днів. Після цього ви повинні зберігати їх в банці в темному, прохолодному місці.

 

Коріння є надзвичайно корисними для печінки, жовчного міхура, нирок, лімфи, а також ним ефективно лікують запори, вугровий висип, гепатит, ревматизм, цистити, пухлини і рак.

Він особливо ефективний і корисний при жіночих хворобах та проблемах, пов'язаних з годуванням грудьми.

 

Рецепт сиропу:

 

Складові:

• 400 жовтих квітів кульбаби

• 4 нарізаних лимона

• 4 нарізаних апельсина

• 3 літри води

 

Інструкції:

Додайте інгредієнти в воду і залиште їх на 24 години.

Потім додайте 2 склянки цукру і варіть протягом півхвилини.

Коли суміш стає густою, зніміть з вогню і вилийте в стерилізовані банки. Використовуйте засіб для лікування звичайних простудних захворювань, кашлю та бронхіту.

 

Рецепт чаю.

Чай з кульбаби готується з висушеного, дрібно нарізаного, подрібненого і змішаного листя кульбаби. Візьміть половину чайної ложки суміші і додайте в склянку з водою, щоб приготувати чай.

 
Ви можете також змішати 60 грамів цієї суміші з 30 г сухих коренів кульбаби. Додайте суміш в 2,5 л. води, і трохи солі. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім процідіть, і випивайте склянку три рази в день.