MENU

 
 
 

Як побороти РАК, відмовившись лише від одного продукту в щоденному раціоні?

 

Існує безліч факторів, які сприяють розвитку ракових пухлин. Їх різноманітність величезна: починаючи від емоційної дисгармонії, закінчуючи проблемами в навколишньому середовищі. Але найголовнішим і найбільш явним фактором є, звичайно ж їжа, яку ми вживаємо.

 

З огляду на той факт, що ми є суттю того, що ми їмо, потрібно пам'ятати, що продукти, які ми вводимо в наш організм як наслідок, відображають наш настрій, здоров'я і стан організму в цілому.

 

Якщо ж виключити з нашого щоденного раціону всього лише один продукт, ми зможемо тим самим вкласти великі інвестиції в майбутнє, а саме продовжити собі життя і добре самопочуття до старості, і звести до мінімуму можливість захворіти таким страшним захворюванням, як рак.

 

Цукор – паливо для раку!

 

З 1920-х років кілька експертів в області охорони здоров'я разом з доктором Отто Вартбург говорили про зв'язок між раком і цукром, про те, як "любить" рак людей, які поглинають велику кількість продуктів, що містять цукор або глюкозу. Навіть знаючи всю цю інформацію з початку 20 століття, в наш час інформаційних технологій і величезної кількості відкриттів в області медицини, лікарі, проте, не люблять говорити своїм пацієнтам повністю припинити споживання деяких продуктів для того, щоб ефективніше боротися з цією недугою. Ім'я цієї недуги – рак, хвороба, яка не щадить ні дитини, ні дорослого, і від якої протиотрути так і не знайшли за останні кілька століть.

 

В кінці 20 століття німецький фізіолог, Нобелівський лауреат, доктор медицини, провідний біохімік, який проводив дослідження в області цього захворювання, дізнався, що один спосіб, який допоможе уникнути хвороби, все ж існує. В його працях було написано, що необхідно просто обмежувати себе в їжі, що не поглинати все, що смачно, а краще харчуватися тим, що корисно і тоді, можливо, рак не «зацікавиться» вашим організмом.

 

У нього була теорія, в якій він вважав, що злоякісні клітини і зростання пухлини були викликані клітинами, які виробляють енергію шляхом неокислювального розщеплення глюкози (цукру) через аденозинтрифосфат (АТФ). Циркуляція adhA повертається назад в тіло і утилізує метаболіти з цього процесу, який називається гліколіз, причиною якого є анаеробне дихання клітин. Абсолютно протилежні речі відбуваються із здоровими клітинами. Ракові і здорові клітини генерують енергію для організму шляхом окисного розпаду пірувату, кінцевого продукту гліколізу, який пізніше перетворюється в окислений мітохондрій. Вчений дійшов висновку, що рак був дійсно мітохондріальної дисфункцією. Виключивши цукор зі свого раціону, організм не може більше провокувати розвиток ракових клітин, тому що нормальний процес дихання кисню в тілі змінюється до ферментації цукру. Більшість людей може легко припинити споживання очевидних винуватців захворювання, які упаковані з рафінованим цукром - печиво, шоколад, торти, цукерки та ін.

 

Проблема полягає не в цьому, проблема в тому, що багато продуктів, які продаються по всьому світу сповнені рафінованого цукру, але цього ніколи не пишуть на етикетках упаковки.

 

Такі продукти, як крупи, цільнозерновий або хліб з борошна грубого помелу, «низькокалорійні» елементи, і навіть найкорисніший і «здоровий» йогурт може містити в собі величезну кількість цукру і навіть йогурт, на етикетці якого написано 0% калорій може містити в собі такe ж кількість цукру, що і тістечко.

 

Кращий і найбільш ефективний спосіб позбутися від небажаного рафінованого цукру – це якщо ви перестанете купувати розфасовану або зручну «готову» їжу. Якщо ви спробуєте зменшити кількість походів в ресторан, тому що більшість харчових ресурсів пов'язані з великими світовими компаніями, які упаковують тонни їжі з тоннами рафінованого цукру і солі, не дивлячись стан продуктів, терміни придатності, навіть після заморозки їх відправляють по всьому світу в вантажівках. На подив навіть у якості заправки для салату може бути цукор-рафінад.

 

Щоб жити довго і щасливо, просто перестаньте купувати жирну, солодку їжу і колу, забудьте про ресторани швидкого харчування, бургери і пончики, переходите на здорове харчування повне вітамінів і мінералів, рослинну і білкову їжу.